HTML

n-gage

játékok

Friss topikok

Linkblog

Archívum

S60 böngészöben idegen fájlok letöltése

2008.10.23. 19:33 mavvv

S60-röl torrent fájlok letöltése 
.Bármilyen fájl letöltése a beépített S60-as böngészővel

Sajnos az S60-ok beépített böngészője nem támogatja a számára ismeretlen fájltípusok (pl. torrent) letöltését, de egy kis csel segítségével könnyedén rávehetjük erre.

Hozzávalók: 
- CorePlayer (pl. v1.2.5) 
- X-Plore 
- Y-tasks 3 része: main app, file types plug-in, mainserver part (www.drjukka.com)

A szükséges progikat tegyétek fel. Tegyétek fel és hajrá! 
Figyelem! Nekem egyszer elszállt a telcsim emiatt, mert nem pontosan csináltam. Tehát mindenki kezdje egy telefon mentéssel!

1. Coreplayer elindít / Eszközök menü / Tulajdonságok / Fájl társítás
2. Itt AIF típus bepipál, majd mentés és kilépés a CorePlayerből. 



3. X-plore fájlkezelővel megnyitni a c:\data\coreplayer.ext fájt, majd megkeresni azt a sort, ahol az AIF kiterjesztést beszúrta. Itt az ext=”aif”-et átírjuk ext=”torrent”-re vagy kívánság szerint másra (pl. rar, stb). Ha az adott sort megtöbbszörözzük, akkor egyúttal több fájltípust is hozzáadhatunk.



4. Y-Task-ot elindítani, file types-ot megnyitni, és megkeresni a következő bejegyzést: application/vnc.coreplayer, majd beállítani, hogy a beépített ZIP-managerrel nyissa meg az adott típust. Mentés és kilépés.

5. Ezek után, ha a beépített böngészővel rákattantok egy olyan kiterjesztésű fájlra, melyet fentebb megadtunk, pöccre elindul a letöltés 

és annak végén megnyílik a Zip Managerben. Figyelem! Itt mindenképp a "Másolás" funkciót kell választani, mely után szabadon elmenthető bárhová az adott fájl. Ha a megnyitást választjátok akkor hibaüzenet lesz, mivel a CorePlayerrel akarja megnyitni az esetleges torrent fájlt. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://n-gage.blog.hu/api/trackback/id/tr75728609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása